Petak, 12 Veljača 2021 12:04 Napisao/la
Objavljeno u Odgojne skupine

Sovice

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Roditelji korisnici Dječjeg vrtića Dubrava suglasni su s objavom fotografija na internetskoj stranici Dječjeg vrtića Dubrava te su sve fotografije objavljene uz potpisanu privolu roditelja. Fotografije su dio pedagoške dokumentacije. Sukladno Zakonu o Provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) ljubazno molimo sve roditelje koji fotografiraju djecu ili snimaju tijekom javnih nastupa i druženja da svakako vode brigu o zaštiti i privatnosti djece te nigdje ne objavljuju fotografije i videozapise.

Tekstovi i fotografije na stranici www.djecji-vrtic-dubrava.hr vlasništvo su Dječjeg vrtića Dubrava i ne smiju se prenositi bez prethodnog odobrenja.

 

Veljača i ožujak pružili su nam priliku za mnoštvo raznovrsnih, primjerenih i kvalitetnih aktivnosti. Kako je to vrijeme u kojem su prehlade i bolesti vrlo česte, zajednički smo formirali kutić liječnika, koji smo kasnije prenamjenili u kutić stomatologa (zubara). Na taj način omogućili smo da djeca uvide što sve to zanimanje uključuje i kako pravilno voditi osobnu higijenu. Dolaskom malo ljepšeg vremena Limači su postali još kreativniji te su se tako na dvorištu nekoliko dana bavili tematikom logorovanja i kampiranja. Sakupljali su kamenčiće, grančice, češere i sve što su u prirodi mogli pronaći te svakodnevno surađivali. Nismo ni trepnuli, a proljeće nam je već kucalo na vrata, pa smo krenuli u istraživanje i razne aktivnosti na tu tematiku (proljetna obilježja, proljetnice, vrijeme...). Djeca su također sve više vremena provodila u tjelesnim aktivnostima, bilo to vani na dvorištu, u sobi dnevnog boravka ili u šetnji Dubravom. U Uskrsnom vremenu Limači su bili vrlo vrijedni; izrađivali su čestitke, košarice, pisanice... U suradnji s roditeljima, djeca su donosila pisanice od kuće, kojima smo ukrasili stablo u našem dvorištu. Tako je do vrtića stigao pomoćnik Uskrsnog Zeca i nagradio djecu.  I za kraj ovog razdoblja, naša draga teta BRANKA, uvijek puna ljubavi, razumijevanja i znanja, odlučila je otići i u više nego zasluženu mirovinu. Ali, kako bi to bilo da se nije došla pozdraviti sa svojim LIMAČIMA, koji su joj zagrljajima i osmijesima rekli jedno veliko i značajano HVALA!

IMG 20210325 143411

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE NAŠIH I VAŠIH LIMAČA! https://photos.app.goo.gl/MtWZKggc85rfPwCH7

 

Za vrijeme poklada, vrtić je vrlo veselo i šareno mjesto. Putem raznih aktivnosti kao što su ples, pjesma, ukrašavanje te razgovori o temama: "Što želim biti?, Zašto?" , ali i prepoznavanje i opisivanje maski i likova, djecu smo poticali na kreativnost i maštu te stjecanje pozitivne slike o sebi i svijetu oko sebe. Poštujući epidemiološke mjere nismo formirali kutić presvlačenja(u to doba djeci najatraktivnija aktivnost), nego su djeca u vrtić dolazila maskirana onako kako su htjela.

j9f7 96k8 151118

Kratak presjek kroz fotografije možete pogledati ovdjehttps://photos.app.goo.gl/PxnXuc6YfG6iDHKA8

Pročitano 421 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 31 Kolovoz 2021 05:43
Više u ovoj kategoriji: « Točkice Mala škola »

Awesome Image

Osim redovnog 10-satnog programa, u vrtiću se provodi i program predškole (minimalni program u trajanju od 250 sati) te  našim najmlađima nudi (4.-7.god.) pohađanje kraćeg engleskog i sportskog programa.

Korisni linkovi

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak-Petak 06:00-17:00

Brzi kontakt

Dječji vrtić Dubrava

  • Radnička ulica 8,
    10 342 Dubrava,
  • 01/2725-053
    vrtic.dubrava@gmail.com
  • vrtic.dubravaodg@gmail.com
  • 099 3822 622